Elke week spelen tientallen kinderen en jongeren het spel van Scouting bij de Scouting Tono-groep. Kinderen komen van overal naar ons groepshuis. Om spannende avonturen te beleven of om iets te maken waar je zelf verbaasd van zal staan.

Kinderen vinden een heleboel dingen leuk en willen vooral veel verschillende activiteiten doen. Bij de Scouting Tono-groep is veel mogelijk.

Het groepshuis

Het groepshuis van de Scouting Tono-groep Schiedam vind je op de grens van Schiedam en Vlaardingen. Het is onderdeel van de voormalige boerderij Landvreugd. Net boven de rijksweg A20 in Schiedam Noord ligt ’t Koetshuis op een heerlijk rustig plekje. Ondanks dat het midden in de stad ligt, hebben we genoeg ruimte dankzij de boomgaard naast het groepshuis, een speelveld en het Beatrixpark op loopafstand. Ook hebben we een eigen kampvuurkuil. Het adres is Sweelincksingel 3, 3122 AL Schiedam. Volg vanaf de Laan van Bol’es in Schiedam de witte borden met ’Scouting Tono-groep’. 

Je bent welkom om drie keer geheel vrijblijvend te komen kijken. Pas na deze drie keer beslissen of je lid wilt worden. Probeer het eens uit!

Meer informatie

Je vindt de website van de Scouting Tono-groep Schiedam op www.scoutingtono.nl

Je kunt ook even bellen voor informatie. Dit is het telefoonnummer:

Scouting Tono-groep
Monica Spruit
010-2467271 / 06-42506931