D66 Schiedam nomineert vrijwilligers Scouting Schiedam voor Valentijnsprijs 201322 januari 2013

Elk jaar rijkt D66 Schiedam de Valentijnsprijs uit. De Valentijnsprijs wordt uitgereikt aan aanwoners, clubs en verenigingen die vrijwillig een positieve bijdrage leveren aan de leefomgeving. Voor de Valentijnsprijs 2013 heeft D66 Schiedam drie genomineerden bekend gemaakt, waaronder de vrijwilligers van Scouting Schiedam.

Volgens de officiele nominatie van D66 Schiedam:

De vrijwilligers van Scouting Schiedam
Zij maken het elke week weer mogelijk dat Schiedamse kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur kunnen besteden. HIerbij hebben zij veel plezier met elkaar en leren zij samen te werken en respect te hebben voor de ander.

Ook de media pikten de recordpoging op, zoals bijvoorbeeld in Katern Waterweg van het Algemeen Dagblad van 22 januari 2013: